.

среда, 2. март 2011.

Oglasi sms

Julia je zamoljen da pomogne BOYS tim erotski sms učiniti nešto za prikupljanje sredstava za nadolazeće turnir. Tako je nazvala joj kontaktirati na uobičajenom mjestu gdje ona dobiva joj prikupljanju sredstava i materijala pitao za Sheila. Mnogo joj užas, Sheila je bila više ne rade tamo, ali rekli su mi da mogu poslati joj zamjenu, Dick. Nevoljko, Julia se dogovorili sastajati Dick u restoranu kako bi razgovarali o novim prikupljanje sredstava događaja. oglasi sms
Kada je dobio u restoran, Dick je već sjedi, a Julia je dovesti do njegova stola. Očekujući da vidi mladi 20 nešto, nerdy dječak, ona je bio prilično iznenađen pronaći 50ish čovjeka koji je dosta dobro izgleda. Sa svojim interes sada vrhunac, ona je sjela za razgovor s Dick. Razgovarali su prikupljanje sredstava i Julia htio da mu pokaže predmet da je - u svom domu. Tako su putovali do svoje kuće i ona je dobila za prikupljanje sredstava iz stavke i oni razgovarali o tome neki više.
Dok su razgovarali,  sms erotika Julia mogao vidjeti da je Dick joj je promatrajući se vrlo malo, a ne samo da je bio razgovor za prikupljanje sredstava, on je podigao vlastitu član se samo gleda u nju. Julia je vidio da mu hlače imao štene šator raste, pa je otišao do njega i njegov raskliman letjeti dopustiti da njegov penis proširiti još više. promatrajući ga se Julia mogao vidjeti bila je zurio na oko 6 inča lupanje užitka. Nije baš točno što je korišten, ali to će učiniti za sada. Dick ne čini na pamet kad je počeo miluje svoju članica s prvim svojim prstima, a zatim s usta njezina. On je stajao ne znajući što ga je udario, a osjećaj kao da je pogodio jackpot! Julia navelo ga je na kauč i položi ga dolje, gdje je ona mogla učiniti više pravilan puhati posao za njega - ali ne ostavljajući ga CUM samo još. Ona je isisan na ljubičasto čelu vojnik i čuo ga oplakivanje i doveo ga do ruba cumming, kad će prestati i zafrkavati ga neki više. Bila je miluje svoje matice sac i prstima kružio svoje dno, nalaz je put u njegovu dnu, što ga je učinilo još više uzbuđen. Osjećaj da je bolje da biste dobili u na zabavan dok je mogla, ona brzo gol i sjede na vrhu njegove lupanje član, prvi ispred načine, onda unatrag - sve dok odskakanje gore i dolje. Njegove ruke su sve nad njom dovoljno boobs kao što su bili odskakanje, a on ih je pokušao sisati previše, kada su ga okrenuti. Ona je usporio, te ga skidaju i olabavljen na podu, dok je vodeći glavu u njoj maca. On polako jeo joj se, erotski oglasi  a ne kao i njezin suprug, ali dobar jede se ništa manje. On probed sve svoje rupe sa svojim prstima i polako sisao na njezin klitoris i njezin lizali dok joj je došao sokova teče niz lice. Jedva mogućnosti da se sadrži, on je brzo joj montirana sprijeda i pumpa samo nekoliko puta prije nego što je eksplodirao u njoj. Kad su obje uhvaćen njihov dah, oni obukla i nastavio svoju razgovarati o prikupljanju sredstava, s nestašnim smiješkom na licu.

Нема коментара:

Постави коментар