.

петак, 15. април 2011.

Picke mlade


U našoj turističkoj agenciji ured u Baroda, Mi smo menadžer prijatelja, Achal koji ima tendenciju da se laž i varati na njegove djevojke i žene u uredu. A ja, njegov prijatelj i Doc.Manager, kuntal sam uvijek staviti u sredini njegove laži da spasi svoju guzicu. Njegov najnoviji zajebavati lutka, jedan i jedini rožnat, seksi, i Hot AMISHI je u njoj u ranim tridesetim godinama, preplanuo bjelkaste kože, velikim sisama i apsolutno nevjerojatna magarca i pušenja tijelo. A od onoga što je rekla da je veliki zajeb.

Ja nikad ne bi učinili da moj prijatelj, ali, on  picke sa velikim sisama ga je uzeo previše daleko jedan dan. Nije mi reći njegovo leže ispred vremena i ja sam otišao u svoju kuću da mu u susret. Sam stigao rano a ona je bila unutra. Mi smo dočekali jedni na druge i pitala su je. On je rekao da je u centru grada oko 50 minuta. mlade picke  A dummy joj je rekla kako je u trgovačkom centru u ulici. Dakle, ona je odmah znala njegova bivša živjela u centru grada i imao je varao.

Ona je počela plakati, a ja pokušao pokriti za njega, ali nije ga kupiti. Sam je smirio i ustala kako bi dobili piće. Vidio sam joj braless DDS odbijaju u nju i tenk vrh joj zbijeno okrugli magarca u njoj traperice dok je išla u kuhinju. Ona je provirio van i pitao ako sam htjela nešto. Ja glared na nju rascjep. masturbiranje picke BRZO, rekao sam, ne hvala.

AMISHI je rekao, "Ya znam da bi trebao dati mu dozu vlastite medicine." Sam šutio dok je sjedila moja piti dolje i otišao preko i savijen prema dolje okrenuti TV. Dobio sam neposrednoj teško na. Ona je pitao, "zar ne?" Rekao sam joj da ću napustiti odnos. Ona je sjedila pokraj mene na kauču i pogledao me i rekao: "Ne želim da ga dobro!"

Pitao sam je što je ona će učiniti što me pogledala u oči i uhvatio moj penis kroz moje znojenje. Rekao sam: "Ne, ja ne mogu, Amishi." Ona je rekla, "motherfucker You'r mina kao i ona poljubi me i skliznula joj ruku prema dolje moje hlače i uhvatio moj penis uspravno. Ona je rekla:" mmmm ... Njegov veliki jebeni penis previše zar ne? "

Sam predao kao ona izdvajali moje hlače dolje i otišao na koljena. Ona izdvajali joj top off i njezin ogroman tits počeškala noge počela sisati moj kurac kao porno-zvijezda. Ja sam položio leđa i pustiti jaukati kao ona proguta skoro svih 9 inča moje članica. Ona je pljunuti na moj penis i uhvatio joj tits i umotan moj penis u njima i počeo titty jebeni moj penis. Htjela sam ju tako loše da sada sam zaglavi moj prst u usta i ona ih je isisan i pogleda u mene i rekao mi je u seksi ton, "jebi moje vruće, mokro, gladni i zbijeno maca, upravo sada!" SMS picke oglasi

Pitao sam je, ako je kondom. Ona je rekla: "Ja sam čist beba. Želim se osjećati da me ispružiti." Sam pozicije s njom i ona legao na kauč. Dao sam joj zbijeno, dlakav i vruća maca brzo trljati i širiti njezine usne jer ona vodi moje sada masivni penis u nju. Ja tužbe protiv nje dok moj debeli penis padne na nju. Ona moaned, "Oh, moj jebeni bog!" Ja gurnula prema unutra, kao ona clawed kauč i lučnim leđa dok sam počeo da joj pumpa polako. Pitao sam je: "Vi kao da je veliki penis u baby?" Ona grabbed moje bedrima i thrusted u moje potisak i vrisnula, Fuck, ja sam ga ljubiti!, Make moja maca neprepoznatljiv! "Rekao sam:" OK, ti vruće bebe, kao što sam uzeo joj noge preko mojih ramena.

Zatim sam počeo nemilosrdno funta duboko u njoj, pubiling joj utroba dok sam vidio AMISHI početi pocijepati i njezin jauk postao šutnje zbog boli i ekstaze. Korištenje bol je bila i. usporilo i izdvajali moj penis out i njezin okrenuo na ruke i koljena. kao što sam umetnuti moj penis, molila za mene da bude nježan i sporo.

Ja polako klizila u njoj sada gaped pička. Ona je rekla, "dajte mi sporo i duboko.

Ja joj pumpa polako iz moje glave cocks sve do moje loptice odmarao na nju maca. Ona moaned i onda vrištala sam Cumming! Ona natopljenom kauč u svojoj sokovima. Počeo sam joj slam opet kao što je priznala: "Ne, Molim <br" Ja neumoljivo pounded joj vervix dok sam pucao moj opterećenja unutar nje dlakav, umoran pička. Ona pustiti uzdah olakšanja što sam srušila na vrhu joj i moj penis pumpa moje sjeme u plodno joj maca.

Mi očistiti i sam otišao. Ona ga je kasnije ostavio i ona posljednji put viđena s našim Sr Manager, gospodin Hamid Mahamood.
 Čitajte na i uživajte!

Нема коментара:

Постави коментар