.

петак, 1. април 2011.

Ljubav i erotika


Čak i uz klima uređaj uključen, jakih vrućina izvana imao John znojenje. I to je bio blizu vrijeme za spavanje, ali Texas topline neće pustiti sve do nekoliko mjeseci kasnije, ako je država imala sreće.
"Kako znam da si ovdje?"
Ivan okrenuo da vidi Madison stoji na vratima. On je pogledao u nju, nasmiješio slabo i pokupila svoje piće sakriti svoje oduševljenje na viđenje joj curvy lik stoji na t-shirt i hip hugging traperice koje naglašavaju samo simetričan kako joj je lik bio. "Ti si samo sretan, valjda."
Ona namrštila. "Kada ćete prestati raditi tako teško?"
Ivan lizali mu usne i pogledao u Madison, oči putuju gore-dolje liniju njezina tijela. Vlasi plavu kosu odlutao od svoje kika, ističući njezino okruglo lice. Ocean plave oči i usne debeo pozvao da mu tiho molba za dozvolu za ...
Ruke na nju zakrivljenim kukovima, ona Strode naprijed i uzeo piti iz njegove ruke. "Što si pio?"
Ona je gutljaj prije nego je mogao odgovoriti, i odmah počeo kašalj.
John je uzeo piti iz njezine ruke i njezina potapšao po leđima. "Viski s ledom, Madison.Moj omiljeni. "John uručio joj bocu vode pokraj napola praznu bocu konjaka.
Madison je duga, duboka gutljaj, grlo joj pulsira sa svakim progutati.
Nešto čvrsto formirane nisko u Ivanovu prepone dok je gledao zrnca vode slajd dolje joj dugi vrat u dolinu joj preslatko grudi. John primijetio kako lagodan stane joj crvenim i ružičastim svuče košulju stane preko njezine grudi.
Ili kako je to pokazao malo kože kad je lučni glavu natrag piti ostatak vode.
Postavljanje praznu bocu dolje na stol, Madison pogledao Ivana, sužava oči. "Što ti radiš ovdje, anyway?"
"Ja sam na pauzu upravo sada, ali u nekoliko minuta sam u krevet. Moram rano ustati i ići na imovinu, neka moj novi izvođač u, trčanje errands cijelo popodne na sjevernoj strani grada i dobiti stvari spremni za našu refi. "
Madison postignut na njemu, mekani dodir njezine ruke na njegova ramena napeta postaviti hi na jednostavnost. "Ti nisu bili ni idući u reći mene da si ovdje, da ste bili?"
Ivan pogledao okolo stana na prozor i natrag u Madison opet. "Ja sam planirao. Odmah nakon toga bili su u redoslijedu, tako bismo mogli, "
Madison's prsti dotaknu se njegove brade. "Ne igramo sa mnom John. Oboje znamo kako si. Morate raditi manje, provesti više vremena sa mnom. "
John neka se dugo, sporo dah. "Znam. Obećajem ću. Samo da biste dobili ovaj posao ide prvi. Ja flip ovu kuću, a ja sam slobodan financijski. Mi smo tako blizu, Madison. Dvije od naših partnera su samo dvije ponude, a iza mene ... ja znam. Niste ga kupuju, zar ne? "On je prestao govoriti, proučavajući njen izraz umjesto. Miris vlage visio u zraku, uz nešto drugo više prvobitnu. Njen osobni miris drifted svoj način.
"Nisam kupnju vašeg sranje. Ja sam ponosan na vas. Ali možete ne samo valcer ovdje i ostati sa mnom bez da me upozorenja na taj način mogu preurediti moj raspored za vas. "
Ivan uzeo čašu i izlio više scotch u naselili led. "Ja bih radije da ne."
"Vi me ne vole?"
On je zaobljena obrva na nju. "Sa svim svojim srcem, volim te."
Njezina odbijati produbiti. "Zatim rezati sranje. I usporiti. Ja ću nalet guzicu u bolnicu za vaše srce, ali sam obećanje da nećete biti zadovoljni sa mnom nakon toga. "
Ivan bacio glavu natrag u smijeh. "Ja sam u redu draga. U redu? "
Madison ošamario njegova ramena.
John posegnula za ruku, uzimajući ga u svoje. Bila je toplo. "Ja bih usporiti za vas", glas mu je bio nizak šapat sada. "
"Vi ste još uvijek nije." Ona postavite ruku na preslatko kuka.
"Make me?" John Okrenuo u stolici i gledao u dokumente raširena prije njega. Zajam radova, izvođač ponude, materijali popisi i rasporedi za sljedećih nekoliko tjedana ležao na stolu u nered.
"Možda ću." Ona glared na njega, njezin jezik flicking nad njom debeo dno usne.
Njegov penis otvrdne. "Vi ste još uvijek nije."
Madison uzdahnuo. "Nisu našli pravo vrijeme još. A zašto ne će vas opustiti i nositi casual odjeću? To je petak poradi Krista. "
Nagnuo se natrag i postaviti svoje ruke iza glave. "Mislio sam da si me volio u odijelo."
Ona lizali joj donju usnicu. "Ja ne. Ali to je devedeset pet stupnjeva vani, a vaša kosa je još uvijek visi. Zar ti vruće? "
Podizanje njegov stakla, on swished leda okolo. "Imaš moj viski s ledom. Vi ste ovdje sada. Ja sam dobro. "
Madison bacio joj ruke i uzdahne. "Ono što ću učiniti s tobom?"
Ivan pogleda u Madison, želeći on samo mogao zaspati u prekrasnim bazenima oči. Ili plivati ​​gola s njom. To je misao.
Nešto izgrađen niska u svoje tijelo. On je pitao ako Madison mogao osjetiti kad dotaknu.
On je siguran kao pakao mogao.
Ali damn, on je bio umoran. To je bio dug let, topline koji je ohol. On je imao problema uzimajući njegov najam automobila ili posjetite imovine, ali su morali potrošiti previše vremena bez hrane. A onda je morao sjetiti gdje Madison lijevo rezervni ključ u svoj stan.
Činjenica da je njegova imovina bila u Kingwood, morao letjeti u Houstonu Hobi i zatim voziti svi put leđa na Sugarland gdje Madison živio je iscrpljujuće previše. Ali ona je dobro isplati. Pakao, on bi učiniti sve da vidi je kako stoji pred njim, gledajući ga sa skrivenim nestašnim smiješiti i rukama na bokovima. Dojke jutted se ponosno dok joj je oh tako kissable usne preselio.
"Ja sam dobio sve vrste ideja, babe".
"Siguran sam da to učinite", ona je klimnula glavom. "Samo se u krevet kad ste gotovi."
John gledao joj odnijeti, njišući bokovima od strane na stranu sa svaki korak ona uzeo.Ruke posegnuo za rub joj majicu i izdvajali preko glave prije nego što je nestao, ostavivši ga s obzirom na njezine bijele grudnjak, opaljen kože i željom da ugasiti svoje iskonske potrebe večeras.
"Damnit!" Ivan pokucao leđa piće i udario staklo na stolu. Ne samo da je bio umoran, pomalo pijan, i ne veseli prvih nekoliko duge subote, bio je rožnat.
Njegov penis napete protiv njegove hlače, a on je znao da je nešto učiniti. Možda hladan tuš. Ili možda dugo, vrući tuš da izabrana Madison koračni u veliku kadu s njim, postavljajući joj okrugli magarca protiv delectably njegov penis i ostavljajući ga miris njen uzbuđenja, osjetiti njezinu toplinu.
Naravno, tu je samo brzo tuš, gdje je šokirao kosa suha, obučen za krevet u dnu pyjama, tenk vrhu koji su pokazali off njegova mišićna oružja i blijeda koža. A tu je još jednu čašu viski, jedan veliki dizajniran da ga nokautirati, tako da bih spavati večeras bez sanjanja Madison's maca ga je gripozan i njega mužnje.
Ivan pala natrag u svoj stolac, glava visi prema naprijed. Uzeo gutljaj brazgotina, neka tekućina spali njegov vrat prije nego što je uzeo još više gutljaj. Sjedi gore, on je pogledao hrpu papira koje su uredno organiziran.
"Madison?"
On se nasmiješio u sebi.
Otvorio vrata spavaće sobe. "Ivana", Madison je pospan glas povika.
Ivan pogledao gore, postaviti svoje staklo dolje na stol i čekala. "Da dragi?"
"To je vrijeme za spavanje. Dođite u krevet. "
Zvučala potrebitima. Drugi čovjek bi propustili suptilnost žele u njezinu glasu. "Ja sam stvari koje treba učiniti prije spavanja prvi."
"Onda ću doći k tebi." Glas joj je bio hrapav šapat.
John zaobljena čela.
Trenutak kasnije, Madison pred Ivan nosio crno vidjeti kroz medo da je istekla na dnu s čipkom podrezivanje. Komadić čipke skrivala i bradavice i zataškao njegov pogled na nju maca. Njezina kosa je pao oko ramena u kovrče, tako da se vratio sa svakim korakom uzela prema njemu. Ruke počeo u ramena, izglađene naručju, nad njom puni grudi, a nad njom okrugli trbuh do zaustavljanja na bokovima. Madison zaglavi jednom nogom naprijed, je pokusni korak bliže Ivana i prestao samo centimetara od njega. "Pa?"
Njegova čeljust pao. On je trepnuo nekoliko puta kako bi provjerili da je on vidio neposredno prije fokusirajući se na njezin izraz.
"Misliš da sam mast. Znao sam. "
"Ne!" Je stao i uzeo njezine ruke u svoje. Njegov želudac stegnuo iz kontakta, dok je njegov penis otvrdnu. Krvi pumped brže dolje na jugu i njegova usta bila kost suha. "Ne, to nije to. To je samo ... samo ... wow Madison. Ja sam sanjao ovaj godina. "
"Što namjeravate učiniti sada?" Njen se namrštiti postao osmijeh.
Njegov penis throbbed ispod svoje boksači. Damn odjeću!
Nešto unutra Ivan uključen kao da je alkoholičar izmaglica koja je počela da se nasele oko njegovih misli bila je ukinuta.
Dizanje ruke na leđa i glavom, on izdvajali joj usta na njegova, drobljenje njihove usne zajedno žestoko.
Udišete duboko, on je swept svoj jezik nad njom dnu usne, on izdvajali joj tijelo svoje, pazeći na press duljina njegov penis protiv nje trbuh. Ona je mirisala zavođenja, breskve i šlag. "Ja namjeravam imate, ljubavnika." On grickaju joj donju usnicu, uživanje u njoj stenje u njega kako joj ruke lutali gore leđima i naselili se na svojim ramenima.
Ruku zamotan oko labav pramenove njegove kose i izvukao mu usta od njene. Njegov vrat izložena, ona je savijena glavu i pritisnuo svoje usne na njegov vrat, sisa na tijelu samo iznad njegove fišbajn.
John stenjali pleasurably, njegov penis gurnuo protiv nje trbuh i dalje, tlak zgrada duboko u njemu.
Prisiljavanje bedrima osim s nogu, on joj gura protiv svoje bedro, osjećaj za vlažne topline protiv svoje kožu kroz tanak materijal svoje odjeće. "Previše prepreka", kazao je zapovijedao i odmah podigla medo off i baci ga na stranu.
"To je bio moj najdraži!"
"I to izgleda super na vas. Ali ti izgledati bolje kao i ti. "On pritisne boku između njezine noge, trljajući joj maca teže.
Ona mu se nalazila, gripozan noge čvrsto.
Dolini između Madison's bedra spalio nogu s intenzivne topline. "Vi ste vruće za mene?"
"Godinama", prošaptala u uho prije nego što joj jezik skliznuo oko ušna školjka.
"Sjedi", vrti oko nje, on je izvukao na krilu i napravio joj ga zažali.
Madison giggled, svjetlo vazdušast zvuk.
Njezina magarac je bio čvrsto prislonjen njegov napeti trbuh. Završavajući svoje ruke oko njezinog struka, on je skliznula rukama joj trbuh polako, centimetar po centimetar sporo.
"Ti stvarno sviđa način na koji sam pogled?" Glas joj je bio začinjena sumnje.
"Volim način na koji gledate Madison. Ti si lijepa, puni podoba žena s-"kucati na vrata mu je odsječena.
On je okrenuo glavu prema vratima. Ništa je bio idući u propast ovaj savršeni trenutak damnit! "Što je, dovraga?"
Opaki smijeh prešao Madison je naborano usne. "To bi trebalo biti Alicia."
Čelo zaobljena. "Alicia"?
Madison skliznula polako s bedara i Strode prema vratima. "Rekao sam vam da prestanete raditi tako jako ranije, zar ne?"
"Da." On je kimnuo.
"I rekli ste" ja bi ", zar ne?"
John je kimnuo opet, još uvijek zbunjen. Njegov kurac throbbed bolno.
"Dakle, JA iskorišten jedan oružje sam imao zajamčena kako bi vam se zaustavi na samo dovoljno dugo da se opustite."
"Vaše tijelo?"
"A", kazala je otvorila vrata ", Alicia je."
Alicia zgazi preko praga, iščašenje off zeleni jarak kaput otkriti sličan outfit u Madison je, samo u crvenoj boji. "Bok John", rekla twirled oko, dajući John pogled joj zbijeno dno i tanke trake od materijala koji je nestao između tonirana obraze. Crveni čipke komadići tkanine pokrivene okruglog grudi koje su se pojavile tvrtke. Ruby crveni ruž naglasiti pune usne i zelene oči, oči koje održava najjači primjesa zavođenja u njima.
"Da li vam se sviđa?" Alicia milovala Madison je ruku s crvenim nokta. Njezina kosa je izvukao natrag u uskoj kolač na vrhu njezine glave.
Madison posegnuo za bend koji je držao Alicia kosu i odvlači ga besplatno. "Ona je prirodna riđokos, Ivan."
"Sviđa mi se što vidim." John dosegla iza njega i zgrabio čašu konjaka. Uzimajući gutljaj dugo, on je držao oči usmjerene na Madison i Alicia.
Alicia je očito agresivan jedan, miluje te milovati nježno Madison dok je ona počela presti.
"Ja sam čekao godinama da čuje taj zvuk. Nikad ne misli drugu ženu bi biti razlog, ali koga briga, zar ne? "John's penis rastao teže. On nije mogao uzeti svoj pogled s bilo koje žene.
Obje žene Strode bliže Ivana, nikad razbijanje kontakt. "Rekao sam ti ja imao fantazije uključuju žene prije, John!" Madison naborano njene usne i prije nego je John mogao doći do poljubiti nju, Alicia mu odsječena i zaključana joj usne Madison's. Ruka snaked iza Madison glavi, joj povlačenjem u poljubac dublje, dok je drugom rukom snaked oko njezinog struka i milovala donjoj dojke.
Madison izdvajali daleko dovoljno dugo da se šum ", se moždani udar za mene, Ivana."
Ivan mu postavio staklo dolje opet i dotaknu se njegove lupanje orgulje kroz njegove hlače.
"Nije kao što je to", Alicia prosiktala i slomio iz poljubac. Ona je posegnula za Ivana pidžama dna te ih povukla dolje.
On lučni gore i neka ih slajd dolje noge.
"Niste mi reći da je sagrađena, Madison." Alicia je zelene oči sijevahu sa strašću, željom.Hell, soba počeo da ispunite s opor miris uzbuđenja.
Njegov penis zaobljena besplatno, bobbing naprijed u svjež zrak.
"Niste mi reći da je visio, bilo. Sram vas Madison! "Alicia lizali joj usne.
"Nisam imao pojma" Madison smirked.
Za njegovo znanje, ona nije bilo. John nekad mislio da je vidio Madison špijuniranje na njega dok je on obasuo, ali kad je okrenuo glavu, nije bilo tko okolo.
Madison istupi, dopire uvjetno. Njezine su se oči susrele Johns.
"Hajde, Madison. Vi započeo ovaj. "Njegov ton mirror Alicia's podebljano pokrete.
On je osjetio Alicia usnama sisati na prstima, šalje signale utrke ravno do noge i njegov penis.
Madison dotaknuo John's penis, pakiranje prstima oko njegova obujam prije nego što joj usne uvijen u osmijeh. "Ti si tako glatka, poput baršunastog čelika, John. Nisam imao pojma. "
Njene oči kao proširena njegov penis throbbed u ruci.
"Madison, ja ... O Bože," njegova hips grču gore kada Alicia grickaju njegovo unutarnje strane bedara.
Madison pumped njegov penis gore i dolje nekoliko puta. "To je tako ..."
"Znači za vas", kazao je uguši se kao Alicia je meke usne gurnuo bedara apart. Cijeli grudi brušenog protiv dna noge.
Madison istupi, padanje na koljena. "Što ti ukus?"
Prije nego što je mogao odgovoriti, on je pronašao svoje noge širiti apart čak i dalje, osim zbog Alicia je odluka soba za Madison.
Alicia okrenut Madison, dajući John veliki pogled njezin profil i njen krug, visoke grudi.Alicia savijenu glavu prema naprijed, milovati Madison usta s njom jezikom. Polako, Madison otvorena usta za druge žene. Brzo, Alicia je jezik skliznuo prošlosti Madison usnama.
Madison oči pucao u iznenađenje. Ivan je vidio jezik skliznuti Madison usnama, pitali što je to okusio, kako unutar Madison usta osjetio. Je li ona slatko kao što je uvijek bih mislio, ili duhovit?
Ruke miluju Madison grudi, prisiljavajući sitnih zvukova iz nje. Ona je zadržala svoju ruku crpne Johna engorged penis. Meka jaukati pobjegao svojim usnama kada ruka stegnuo oko njega.
Alicia izdvajali daleko od poljupca i pogledao Ivana, oči pjenušava.
Zurio je dolje u nju, primjećujući njezin okrugle, smeđe bradavice i kako veliki oni bili.Kako su izgledali željan za njegova usta. Pakao, on je bio salivating pravedan obličje at Madison je golo tijelo i njegov penis je bio gladak s precum.
"Ti si gleda u mene kao da sam večeru", Alicia giggled.
"Predjelo do moje glavno jelo." John glavu lagano je gurnula natrag, prste kroz ruffling niti debela, plavu kosu.
"Što sam ja?" Madison, rekao je s gotovo pouty napomenu u njezinu glasu.
"Glavno jelo i desert." John lizali usnama i osjetio Madison osmijeh u slabom svjetlu.
"Dobro." Madison umočen glavom među njegovim bedrima i otvorio usta.
Ivan počela milovati joj svilenkast prljave plavuša brave, ali je odmah zapanjen, toplina njezina usta okružuje njegov penis ga je zaustaviti sve što je radio.
Nikada nisam osjetio kao toplina iz bilo žena koja je ikada isisan moj kurac, "Ivan dahnu se kao Madison usta mu je nacrtao u svim način i skliznula ga polako, polako iz inch po inch bolno.
"A ti nikad neće" Madison razgovarao sa svojim usnama omotan oko John's penis.
U kombinaciji s prstima teasing njegov skrotum, nokti probed između njegova magarca.
On squirmed i pogledao prema dolje da biste vidjeli vrh Madison glavu polako ga usisava u jednom, dok ruke miluju bokovima.
Alicia je prste skliznuo ispod maleni trake tkanine koja je bila pojas Madison's gaćice i srušena, polako.
Dok imajući njegov penis u usta, Madison pomaknuo njezinu težinu kako bi se omogućilo joj gaćice ispasti.
"Tvoja maca je toliko lijepa, ja ne mogu čekati da sudoper mom jeziku iznutra." Alicia je haski glas ponovili Ivana misli.
"Ona je obrija, zar ne?" Njegove riječi je došao vanjska strana više kao jecaj.
Čelnik njegov penis popped iz Madison usta s buka.
On je ukrućen.
Ona lizali joj usne i grickaju njegovo vratila delikatno.
Svako malo kontakta ga je napeta kao pritisak sagrađen u njegovu loptice. Potreba za puštanje lebdio tik ispod površine njegove kože kao perle znoj curila niz čelo.
"To je vruće ovdje, Madison".
Madison izvukao njegov penis iz mokro joj usta i pogleda na njega. "Slažem se, Ivana." Ona lučni bokovima gore, dajući John velik s obzirom na njezine splasnuti magarca.
Alicia je prolio svoju odjeću u potpunosti. Stalni gol prije njih oboje, ona je pogledala u Madison. "Dođi ovdje", rekla je govorio u nisko ton značilo za samo tri od njih čuti.
Oči poluotvorenim, Madison ruža joj punu visinu, grudi bobbing ispod grudnjak.
"Uzmi da je off," Ivan zapovjedio. "Želim vidjeti svoje humci."
Madison se počeo pretvarati daleko, ali je čvrsto držali po Alicia snažan stisak. "Htjela si ovo Madison, pa nemojte ustručavati. Oba od nas vole svoje tijelo ", kazala je odvoji od tla, crni grudnjak i neka trake slajd dolje Madison's ramenima. "Nemojte mi, Ivan?"
John je kimnuo. Stojeći, probio je udaljenost između njih i zapečaćena usta preko Madison's. Njezina usne osjećao pun, zreo za ljubljenje kao i njegov jezik swirled nad njom dnu usne još jednom.
Ona je otvorila usta da se njegov napredak, neka ga gurnite svoj jezik u nju.
Prsti zapleteni u kosi, noktima fluttered preko njegove kože.
Unutar njezina usta osjetio vruće, na vatru i baršunastom mekan kao jezike borila za kontrolu. Madison je napredak postao hrabriji. Njezina ruke omotane oko bokova; ga vuče k njoj.
Njegov penis brušenog protiv nje trbuh, grudi slomiti protiv prsa. "Uvijek sam želio vidjeti koliko ste bili izgradili", svoj glas je postao sparan zvuk je mogao slušati zauvijek.
Fingers brušenog nad teško Pečuhu i klizila niz njegovo strane preko rippled šest paket.Ivan nije mogao pomoći, ali flex za nju, čak i kao njegov um postaje izgubljen u magli ekstaze.
Ruka posegnula za svoje loptice ih vuče i slanje zadovoljstvo utrke kroz njegovo tijelo, dok drugi jezik probed svoga magarca.
Vrpoljenje, Ivan širiti noge osim dalje, nudging njegov penis protiv Madison topline."Želim u vašem maca Madison." Njegova usta su osvojili njezin opet, jezik pljačku između vlažne usne.
Ona se povukli iz svojih poljubac "Želio bih da vas pustiti, ali trebam uslugu." Ona giggled i dahnu kao par jakih prsti joj mokro naći ulaz.
"Ništa", govorio je nakon unidentifiable buka prisiljen od njega kada je Alicia usta omotan oko njegova osovina.
"Sve?" Nestašne, pogledajte u Madison očima su mu čudo što su druge užitke bih podijeliti večeras.
"Držite me dira Madison. Alicia je već pomogao me uvjeriti da se savijati na svoju volju. "
"Dobro", Alicia puhao svjež zrak iznad bedra.
Drhti trk gore i dolje noge i koljena rastao slaba.
Madison neka joj ruke riješiti na John's bokova. "Jeste li još uvijek zainteresirani, Alicia?"
"Što je dobro za guska", Alicia giggled. "Ja ću se odmah vratiti."
Uz brz pokret, Alicia skliznuo daleko od njih dvoje. Ona je bacila oko kaput nju i dashed out vrata.
Ivan čuo stopama od sitnih riđokos kao ona vezana niz stepenice. "Ona je uzbuđen."
"I tako ti se. Dođi ovdje ". Madison vodio Ivan je njegov penis na kauč. "Jeste mjesto."
Ivan je kao što je bio pitao. Mekani materijal Madison's kauču su ga sve previše svjesni da je on goli njegov najbolji prijatelj stan. Njegov penis bobbed i twitched, još uvijek gladak od ranije. "Ona je prilično manijak."
"Alicia"? Madison purred, straddling John nogama, erotika i ljubav  tako da njegov penis brušenog protiv mokro joj maca, a zatim pao na nju okrugli trbuh.
'Yup. Ono što su do? "On nastanio svoje ruke oko nje dupe, joj vuče na njega.
Njezina ruke omotane oko vrata. Ona ga je privukao k njoj. Njihove usne sastali su se u mekom, sporo poljubac dizajniran za pretvoriti zagrijati između njih.
Madison je tijelo već gladak od znoja. Njezina kosa pao naprijed, blokiranje iz slabog osvjetljenja iz kupaonice iza njih. John udahnuti, mirisna ruža ljubav  i seks.
Madison je dubok dah kao usne sastao, ljubav  i sex  osim izvukao i ponovo sreli. Počela grickajući njegove donje usne, dok joj ruke skliznula niz ramena i zahvatila mu strane.
Njegove ruke ostao na magarca, masirati joj slatko, mekano meso i povlačenjem joj bliže da ga sa svakim poljupcem.
Mokro, vruće usne skliznula gore i dolje duljina njegov penis, nikad dosta njega ostavljajući u, nikad dosta razbijanje kontakt s njim.
John prstima klizila niže na magarca, pritiskom na nju šupak.
Ona squealed i dao mu prljavi izgled.
Ivan napet glavu na jednu stranu. "Nije još?"
"Za mene, br. Za vas? "
Vrata su se otvorila prije nego što Ivana mogla reagirati. Obojica su okrenuli glavama vidjeti Alicia stoji na vratima.
Ona je pao kaput. John oči lutali dolje duljina njezina tijela, grudi prošlosti svoju tvrtku, nad njom oko trbuha i bokova i prekinut na nju maca.
Ili bolje rečeno, izbočenje od nje maca.
"Hajde, niste očekivali ovo?" Alicia tako činilo samosvjestan kao  ljubavne igre ona Strode prema njima.
Madison nije mogao suzbiti smijeh kao John oči widneed.
"Ona će me jebati s tim?"
"To se ne razlikuje od vas me jebu s velikim penis," Madison gurnuo joj maca protiv Johna lupanje pijetao.
K vragu, njegova montaža ached tako bolno, on je bio na mjestu gdje se ništa Madison htio, on bi joj dati. Pakao, on bi čekao sve kroz njihov odnos da bi mogli pokazati joj svoju ljubav.
I ona je to davanje, uz niz.
"To je stvar volje"
Usne zapečaćena preko njegova. Udišete oštro, on izvukao Madison tijelo bliže njemu, prebacuje svoje hips za ulaz u njezinu vrućem pička.
"Ne još!" Ona lučni bokovima samo izvan dosega iz glave njegov penis, a zatim se preselio dovoljno blizu glave njegov penis brušenog protiv mokro joj ulaz.
"To je manje od tvoje," Alicia giggled. "I to će mene sići previše."
"Pa, uzimajući off je dobar." Ivan bacio glavu natrag, dajući Madison priliku da zamotate usta oko osjetljivo mjesto na njegov vrat samo iznad ramena.
Ipak, pokušao je potisak u Madison, ali nije mogao dobiti bilo koji zamah. Ona ga nadmašuje u tom položaju.
Uzdahnuo je, više zvuk zadovoljstva nego išta drugo. Ipak, njegov hormoni vozio prema svojoj prepone, napetost zgrade u njemu činilo da zategnuti nepodnošljivo. Njegova koža itched, njegovo tijelo je na vatru.
Madison potonuo dolje na njega, plače naglas ga zapljuskuju u slučaju plamenu koja je prijetila da uništi njegov zdrav razum.
Grunting, Ivan zabode mu bokovima gore pobjedonosno u Madison's vagina. "K vragu", rekao prosiktala kroz gritted zube.
"Fucking napokon!" Alicia je došao oko kauča i sjeo pokraj Madison i John. "Nemate pojma koliko dugo sam bio sluh od nje da je ona htjela da je."
Madison je snimila odraza.
John je iznenađen izraz mora imati prikazan na njegovo lice, jer Alicia ga je pogledao,erotske igre  podiže grudi i to prije lizali prste skliznula ispod remen na dolinu između njenih bedara."O, daj ti znala da želi ovo!"
John počeli reagirati, ali Madison usnama stegnute oko njega poput vice hvat.
"Ti si uvijek tako zbijeno", rekao je stenjali.
Madison skliznula gore i dolje njegov kolac nekoliko puta, njezine grudi bobbing protiv prsa. "Ja sam bio radiš moj vježbe, ali nisam imao pojma you'd-"
Bio bih ju cut off s nekoliko thrusts prema gore, koristeći zamah joj bobbing gore i dolje na njega da će mu dati poluge.
Njezina nokti zaradio preko njegove kože, kopanje u svojim ramenima i leđima.
John povika onda omekšala protiv Madison tijelo. Jezik slithered oko mu uho prije uspravljen iznutra, kovitlaju se oko sebe i istraživati.
Usta su organ slithered i iz njegova uha, zadovoljstvo napadale njegovo tijelo iz tri različita područja koja se sve šalje električne iskre dolje na njegov penis drhti.
"Ja ću doći ako se držati da se, Madison!" Njegove ruke omotane oko njezinog struka, je držala na mjestu prije nego što s jedne strane podmiriti don ruci te ga pried od nje.
"Lay down, oba od vas. Madison na vrhu i ja ću biti na dnu! "To nije bio zahtjev.
Ivan pogledao Alicia, oči požudu ispunjen i samo pola otvorena. Svjetlo glittered u njenim očima kao ona odražava topline teče između njih troje.
Madison pomaknut njezinu težinu i popeo off John.
On je osjetio isti praznina je učinio dok je on vidio ono što Alicia je planirao. "Jeste li ikada to učinio prije?"
Ona je proizvedena prilično velik boca i maziva smothered vrh joj mali penis s njom."Naravno!"
Čak i kao stidljiv kao što je bio da su nešto strano probe i jebati njegov šupak, Ivana je počela uživati ​​u njoj šepurenje. John gledao kao Alicia slicked gume kurac gore i dolje sa svojim rukama, kao Madison je učinio sa svojim ranije. "Kako ćete sići?"
"Vi ste oboje će voziti malo zadebljanje u meni da ću pogoditi moj klitoris. I ja ću vjerojatno doći raketa, ako vas dvoje to pravo! "Laughing, ona je nacrtao njezine noge prema gore i da ih širiti apart, lažni falus pridržavaju gore.
"Sjednite na njega", kazala je zapovjedio.
Nevoljko, Ivan preselio magarca unatrag prema lažni penis. To brušenog svojoj koži, a on skočio naprijed, skoro pada prema naprijed.
Madison giggled i posegnula za njegov penis. "Hajde, veliki dečko. Ti si veći od toga stvar. Igrajte s njom za mene, dok sam sisati na lijepim kurac! "
Njegov penis throbbed u Madison ruke.
Ona pumpa ga nekoliko puta i njemu olakšalo povratak protiv dildo. "Sjedi", rekla purred, "molim?"
On nije mogao odoljeti joj lijepe zelene oči. Ili pogled očaja na licu da molio za njega da se unutar nje, šireći joj maca usne, osim što je on sam gurnuo u nju i odvezli ih sve do ekstaze.
Fingers probed magarca njegova, gladak i mokar. Njegov šupak naborano, dok ruke ošamario njegova obraza. Požar proširio cijelom području, a zatim hladi.
"Opustite se. To će se osjećati dobro, "naglasio Alicia posljednju riječ, ostavljajući svaki slog odvaliti joj jezikom polako.
Polako, Ivan podlogom u falus, njegova šupak osjećaj osjećaj svježine na lubrikant.Fingers utisnut u njegov šupak, glatke nokte brušenog prošlosti svom uvodnom i napao ga, ga raširi.
Madison je ruku zadržao ga pumpanje, ali je zamijenjen usne vrele i težak, mokri jezik.
"Sviđa mi se način na koji to učiniti", on sam smanjila na dva prsta koji je potonuo u magarca njegova, dok Madison usta radio preko svoje natečene penis.
Nokti stegnut svoga magarca.
On squirmed i zabode mu penis dublje dolje Madison's grlo.
Ona gagged i zakašljao prije gleda u oči.
"Žao mi je!" On je rekao i Alicia u sklad.
Madison smirked. "Sjedi na nju penis." Ruke ga gura na igračka dok ga je sve put unutar njega.
Bol arced po njemu, onda oslabio. Alicia pomaknut bokovima gore, četkanjem penis protiv njegove bespomoćan.
John stenjali naglas pred osjećaj Madison usne na njegov penis.
"Suck moj penis beba", kazao je vodio ruku kroz svoju kosu prije milovati Madison je kovrčava plavuša brave. Njegove ruke zaglađene kose se odmakne od nje lice i tekla niz ramena. Njezina meka koža je definitivno nešto što bi željeli provesti miluje ostatak noći.
Njegov penis plopped iz njezinih usta. "Želim te u meni, Ivana."
Sparan zvuk njezina glasa u kombinaciji s pogled na nju polovica otvoren oči govorio svezaka.
"O, bog da," Alicia moaned od iza Ivana.
Sporost joj thrusts ga punjenje sigurno ga je osjećate puni, prazni i ponovo kad je izvukao, ali daleko osuditi senzacije koja je kolala kroz njegovo tijelo od samo ograničen kontakt njezina igračka sa svojim iscrpljen!
"Sjedi na moj masnoće penis, Madison. Dopustite mi da vas volim. "
"Jebi me", Madison se nalazila obojica, i sama impaling na John's penis. Nakon trenutka, osjećala Alicia opustiti. Polako, Madison preselio svoju vratilo, i natrag, uzdisanje pleasurably.
Ivan moaned opet, mekani odjek Alicia je buka iza njega. Ruke zahvatila njegov hips, ruke zavladala ramena i zapetljanu kosu. Usne brušenog protiv njegovih usta, osvajanja, ne tražeći pristojno, za svoj jezik, a drugi usta lizali i vučena vatreni poljupci preko kralježnice.
Kao što je čudno jer je osjetio da se premjestiti s Alicia iza njega, on sam steadied i zabode teže, dublje u Madison, zvuk tijela šamaranje protiv tijela odjekuje kroz njezin dnevni boravak. Madison tijelo osporava njegovo u ljut žurbe thrusts i nokte koji ukopan u njegovo tijelo. On sigurno bih imati puno maraka u jutarnjim satima!
Sa svakim slap u Madison, došla puna šamar Alicia kukova je penis guranje u hard i brza protiv oboje dok joj vrišti napuni sobu.
Nakon što je još jedan trenutak, trio našao stalan ritam i počeo kretati polako, ritmički.
Madison's screams pridružio Alicia je kao njezin orgazam približavali.
Znoj pokriva sva tri tijela, čineći kretanje teško, ali ipak oni jebeno mi je snažno tuklo i jedni druge kao zavojnica unutar John rana sama tighter i tighter dok konačno pukla.
Njegove lopte izradio protiv svoje tijelo, pritisak od lažni penis u magarca kombinaciji s osjećajem Madison je pokisao maca gripozan, mužnje ga prisilio njegov orgazam u plimu koja prolije se unutar nje.
Cum gushed od njegov penis, nokti ukopane u ramenima i malo zube na njega kao i ostale dvije žene došla glasno, squirting Madison, pratili njegov penis s mješavinom svoju sperma i njegova. Alicia je orgazam hit prošle, što je izazvalo još jedan orgazam od Ivana.
"Oh jebeni prokleti", povikao je, grunted i došao, snimanje u spurts duboko u Madison je vruće rupa.
Madison quivered u svojim rukama, njezin stisak oko struka stezanja što je bacio svoju glavu natrag i došao rijeka, poplavi emocija udaranje teško.
Ivan je osjetio previše, svoje srce utrke, tuče podudaranje njezin i Alicia's.Devojke za jednu noc
Činilo tri su u savršenom skladu.
Nekoliko minuta kasnije, John pomogao Madison na kauč. Sjedila je gledanje Alicia's 'mačka pojeo kanarinca "smiješiti, a ona izdvajali off remen i na to staviti na stranu.

"Da", Alicia kimnuo. "Za sada."
"I kada sljedeći put dođete u grad," Madison zakašljao, "bolje je reći mene!"

Нема коментара:

Постави коментар